K.A.O.S

Vilken jävla kaosdag!

Trots att jag fick vara hemma själv och hade all tid i världen för att ägna åt mig själv så blev det ändå superstressigt och nu är jag sen. 

Fick ju garderobsproblem, så jag var tvungen att panikåka ner till boländerna för att hitta en tröja. Bussen dit gick ju toppen - hoppade på mjuka linjen och var där på 10 minuter. Awsome! Hittade det jag skulle ha på fem minuter inne på H&M och skyndade tillbaka till bussen. 

Missade precis mjuka linjen tillbaka så jag tänkte att jag skulle värma mig inne på Coop. Insåg försent att bussen till stan - för att byta till femman - strax skulle gå så den missade jag också. 

En och en halv timme senare lyckades jag komma på en buss som skulle åt rätt håll. Så min snabbhandling var förgäves eftersom jag ändå förlorade två timmar. 

Hem, in i duschen, sätta mobilen på laddning (som har fått för sig att dö titt som tätt trots att jag har typ halvfullt batteri!) och sen sätta igång med piffet.

Håret tog ju som vanligt längst tid! Att jag aldrig får till det?! Vad är det för vits med att spara ut till långt hår om jag ändå inte kan göra något med det?!
Nej, efter bröllopet i augusti så ryker det nog igen. Pallar inte!

När klockan är alldeles för mycket inser jag att jag måste ge upp håret och börjar sminka mig istället. Det gick desto snabbare och tillslut fick jag till nåt med håret också - inte som jag ville men det duger. (Tjejerna skulle ju acceptera mig om jag kom ofixad i min onepiece liksom!).

Nåväl. Får på mig kläderna och ska precis gå och då vill Ellen ha mat, så det var bara att akutamma och sen springa till bussen..

Som inte går när den brukar!!
Vänta 20 min extra och nu äntligen är jag påväg! En halvtimme sen och svettig och stressad till tusen!

Ett (eller fler) glas vin kommer sitta fint sen när jag kommer fram! Och kvällen kommer med all säkerhet bli fantastisk - som de brukar bli med dessa tjejer! 

Tack Fredrik för att du tar hand om våra Sessor och låter mig sticka iväg och roa mig. Hoppas ni har en toppenmysig kväll! Älskar er!! 

Kommentera inlägget här :