Måndag

Fredrik är iväg och tränar fotboll, tjejerna sover och jag har pluggat lite. Har inte hittat svar på alla frågor inför morgondagens seminarium än, men jag har ju tid på mig imorgon också, så nu tänkte jag faktiskt ge mig för ikväll. Ellen borde vakna rätt snart för sitt sista mål och lekstund innan natten, så då kanske jag hinner bara vara jag en liten stund innan hon vaknar.

Tänkte försöka montera ihop badrumsskåpet vi köpte igår också, så vi blir av med den här långa kartongen som nu mest ligger i vägen i vardagsrummet.

Sen blir det lite plankan och några squats. Har insett att mina knän inte håller för squats utmaningen - så istället för att försöka sträva efter att göra så många som möjligt, så tänkte jag försöka sikta på att göra några om dagen i alla fall, sikta på en 100 om dagen kanske, uppdelat på 50 i taget eller nåt.

Mycket funderingar kring min träning idag faktiskt. Funderar på om jag inte ska ta tag i det på riktigt. Ska man så kan man väl lika gärna göra det ordentligt, inte sant?

Kommentera inlägget här :