Fina vänner ska man vara rädd om

Av alla tjejer jag har lärt känna under min utbildning (hittills) så är nog Sofia den jag är mest glad över. Så vacker - både på insidan och på utsidan.


Redan under första terminen började vi prata om barn osv. Vi försökte ju för fullt, jag och Fredrik, och Sofia berättade att även hon och hennes man hade börjat fundera på barn. 

Sofia var nog den första som fick veta när jag tog testet som visade att Ellen äntligen var påväg. Redan samma dag som jag köpte testet visste hon. Och det var ganska skönt att ha någon i skolan som visste om min hemlighet. 

När vårterminen sen började och jag berättade för resten av klassen satt hon därför och smålog mest hela tiden eftersom hon redan vetat det så länge. 

I somras kom hon förbi på fika, och berättade att det även var deras tur. Vilken lycka!

Under hösten har vi alla sen fått se hur hennes mage växt och jag tror vi alla känner oss delaktiga även i hennes graviditet. 

Om ungefär en månad är "Alicia" beräknad att titta ut och jag väntar med spänning på den dagen när jag får träffa henne. Hon kommer med all säkerhet vara precis lika vacker som sin mamma.

Den här, och kommande, termin kommer Sofia att ta uppehåll och vi kommer därför inte att ses lika ofta, i skolsammanhang, under resten av utbildningen. Något som jag tycker är jättetråkigt, men jag vet att vi ändå kommer att ses, umgås och fortsätta vara vänner trots det. 

Jag vet egentligen inte vad jag ville med det här inlägget, mer än att berätta att jag är så glad över att ha fått lära känna dig. Att få vara delaktig under din graviditet och jag hoppas Ellen och "Alicia" kommer bli riktigt goda vänner framöver, precis som vi.

Du är en fantastisk person, Sofia, och jag hoppas att vi kommer finnas i varandras liv många, långa år framöver! 

Jag älskar dig! 

Kommentarer :

#1: Sofia

Men vad fantastisk Du är!!! Nu sitter jag ju här och stor bölar! Är super stolt över att ha dig som vän och jag älskar dig också 💕 snart kommer våra små tjejer kunna leka tillsammans och jag ser fram emot det såå mycket!

skriven

Kommentera inlägget här :