I can do it!

Fy fan vad jag är bra!
(Måste påminna mig själv lite).

11 dagar av utmaningen avklarade. Nästan halvvägs. Är faktiskt lite stolt. Jag är inte den som brukar fullfölja saker nämligen, framför allt inte när det gäller träning.

Försökte för nåt år sedan med att börja träna. Köpte ett årskort på ett gym (köpte just ett årskort så jag inte skulle skita i det och kasta pengarna i sjön). Jag var väldigt duktig under den första månaden - och var säkert där en tre gånger i veckan eller så. 

Sen.. orkade jag inte. Ledsnade eller hade inte tid (tid finns alltid om man vill, jag vet!), vet inte vilken ursäkt jag använde.

Men i slutändan så blev det just bortkastade pengar och jag förlängde aldrig mitt medlemskap. 

Nu kanske jag inte har något större problem med vikten (åtminstone inte för mycket vikt - snarare tvärtom) men anledningen till att jag egentligen vill träna är ju för att bli lite starkare, lite mer "fit" och framför allt (om man ska vara ärlig) få en lite snyggare kropp. 

Hade ju gärna haft några kilo till på kroppen också men lite muskler är ju heller aldrig fel. Så man orkar med att kånka på ungarna eller slippa ha ont i rygg och axlar mest hela tiden.

Men nu har jag iallafall kommit igång, och jag ska verkligen försöka att inte bara lägga av direkt efter att den här utmaningen är över. Just plankan och squats är ju något som man kan göra närsom - utan att ha ett gymkort eller kasta bort en massa pengar.

Men det där gymmet nere på stan lockar faktiskt lite. Skulle vara så skönt att kunna slänga in en timmes zumba eller så lite här och där - och om Fredrik har tid att träna fotboll två gånger i veckan så ska väl jag kunna ta mig tid att göra detsamma?

Kommentarer :

#1: Ida

Heja heja duktig Lexi :D

skriven

Kommentera inlägget här :