Mysig helg

Helgen lider mot sitt slut. 
Det har varit en lugn och ganska mysig helg. Neija har varit på sitt värsta humör under dagarna men det har gått att distrahera henne med annat. 

Igår förmiddag ägnade vi oss åt lite städning/röjning, bla åkte äntligen julen ut - och därmed basta. Gardiner, julgranen, ljusstakar - you name it! 

Sen åkte vi ut till Anna&Daniel och firade lilla Klara som fyllt 2 år i veckan. Stora tjejen! Lite fika och lek och så blev det även pizzamiddag tillsammans innan vi åkte hem. Det var två (kanske tre?) trötta tjejer som somnade gott på kvällen sen. 

Idag har vi vikt tvätt och sorterat lite innan mormor & morfar kom på besök, vi fikade lite och sen knackade grannflickan på och ville leka med Neija, så då klädde vi på oss och gick iväg till pulkabacken allihop. 

Nu har vi kommit in igen och tjejerna avnjuter varsin kopp varm choklad. 

Resten av kvällen blir nog lugn. Neija ska i säng i god tid så hon är pigg för dagis imorgon. Nu när hon äntligen är frisk från kopporna! 👍

Jag ska kämpa vidare med mina squats & plankan (missade i förrgår så igår fick jag göra dubbelt upp - jobbigt!!). Det börjar faktiskt bli lite jobbigt nu.. Haha.

Kommentera inlägget här :