Recension

I somras fick jag hem ett paket från Mammashop.se, med en produkt som jag skulle få testa.
I paketet låg en Buggy Buddy, en slags förvaringsväska till vagnen.
 
 
På hemsidan står det såhär om den:
"Buggy-Buddy är en smart liten förvaringslåda som spänns på vagnens handtag med rejäla kardborrband.
Man slipper leta runt i en väska eller nätkasse efter de saker som man behöver ofta: nappflaskor, nappar, gosedjur, mobiltelefon eller mat.

Buggy-Buddy har isolerade fack för mat och dryck och ett fack med blixtlås för värdesaker.
Den kan användas separat på vagnen eller ihop med en skötväska. Buggy-Buddy är liten men rymmer mycket.


- Större fack
- Isolerande fack för drycker och mat
- Tillverkad av vattentåligt material
- Ficka med dragkedja
- Kardborrband håller den säkert fastspänd
- Metalram upprätthåller formen även när den är tom"

 
Jag har testat den, och tycker att det är en smart grej, till ett bra pris. Perfekt att lägga nycklarna, busskortet, telefonen eller plånboken i (så länge man har uppsikt över allt såklart - eftersom det ligger väldigt lättillgängligt för den nyfikne tjuven). Tycker det har varit väldigt skönt att ha den när jag inte har haft en stor skötväska att släpa på, (då Ellen bara behövt lite blöjor och kläder med sig när vi gått någonstans), och för att slippa ha allt i fickorna. Att kunna ställa ifrån sig en vattenflaska, festistetra eller liknande utan att det ska spillas ut i vagnen eller förvaringskorgen är också väldigt skönt!
 

Jag gillar att den känns stabil, utan att vara i vägen. Eftersom den spänns fast med kardborrband så kan man bestämma lite själv hur högt/lågt man vill att den ska hänga samt så går det väldigt lätt att ta bort den när den inte ska användas. Jag har inte märkt några problem med att fälla ihop vagnen, när jag haft Buggy Buddyn på, vilket har varit skönt. När den är tom kan den ju dessutom "vikas ihop" till en liten platt väska som går att förvara var som helst.
 
På hemsidan säger de att "Den kan användas separat på vagnen eller ihop med en skötväska", och det skulle jag väl inte kunna hålla med om riktigt. Det är klart att det GÅR att ha en skötväska hängandes på handtaget också, men det blir väldigt trångt och ytterligare en tyngd (om man lägger saker i Buggy Buddyn såklart), som vagnen kanske inte klarar.
 
Sedan Neija fick sin ståbräda (och vill använda den jämt) så har vi plockat bort Buggy Buddyn från vagnen eftersom den hänger i vägen för henne när hon står där. Nu under vintern (när ståbrädan är bortplockad igen) kommer den börja användas flitigt igen.
 
Jag tackar mammashop.se för chansen att testa den här produkten och passar på att rekommendera er andra, som vill ha snabb, lättillgänglig och smart förvaring på vagnen att investera i en Buggy Buddy. En billig men bra grej som underlättar lite för alla oss vagnkörare.
 
 
[Sponsrat inlägg]

Kommentera inlägget här :