Vaccination imorgon

Hon fortsatte "rata" tuttarna även efter sovstunden. Snuttade lite men ingen vettig amning. Så hon fick äta "morot och potatis" till middag istället, och det gillade hon. 

Efter maten så sov hon som vanligt (men utan att vilja ha något av mig innan), men när hon vaknade igen vid 20.30ish så ville hon äta. Så skönt att få tömma brösten lite. De är dock inte så spända längre, men det känns i dom att hon bara retats under dagen, för det ena gjorde nästan ont när hon väl sög i sig. 

Nu kommer natten och då brukar hon amma på duktigt så får vi se vad morgondagen bjuder på. Först och främst blir det ju gröt till frukost (en rutin vi hade med Neija också som jag tycker är en bra start på dagen för en liten bebismage). 

Imorgon är det även dags för BVC besök igen. Sprutor denna gång. Ska bli spännande att se hur mycket hon har växt sedan vi var där sist. Neija får följa med till BVC (hennes koppor känns torkade nog att jag ska våga ta med henne utan att riskera att smitta eventuella bebisar på plats). 

Vet dock inte hur det är med vaccinationer ifall Ellen skulle vara smittad. Än visar hon inga tecken på vattkoppor så vi hoppas hon klarar sig, men man vet ju aldrig. Får väl helt enkelt fråga på BVC först. 

Förra gången hon fick sprutor så fick hon feber och enligt bvctanten betyder det att hon troligtvis får feber även denna gång och kommande vaccinationer. Så vi laddar upp med alvedon och hoppas att hon slipper! 

Kommentera inlägget här :