Kolmården 2014

Det är en trött familj som kliver upp (lika tidigt som vanligt) här hemma idag. Efter två dagar på Kolmården är både kroppar och knoppar trött, både hos stora och små. Varken jag eller Fredrik (eller barnen) har varit där tidigare (i vuxen ålder) så det var premiär - en mycket lyckad sådan!! Vi var där tillsammans Sophie & Stoffe och Anna & Daniel och alla barnen.Massor med bilder, mest på djuren såklart men även lite på barnen. Neija var lite uttråkad av alla djuren i hagarna (det händer liksom inget) och ville mest komma igenom djurparken, men linbanesafarit var mycket uppskattat. Hon åkte bil, bergochdalbana och tekoppar, lekte en massor på diverse lekplatser och har allt som allt haft en toppenhelg, vad det verkar. Humöret har varit mesta dels på topp hela tiden, och det har varit så roligt (och skönt) att slippa bråka med henne hela tiden. 

De enda bilderna jag har på Ellen är när hon sover eller håller på att somna (som bilden från delfinshowen!) men den här damen har inte sovit mycket under dessa dagar! Ojojoj, så kul hon har haft, haft henne i bärselen större delen av dagarna och hon har varit helt lyrisk över djuren. Pratat och skrattat och viftat med både ben och armar. I linbanan var hon helt uppspelt och kunde inte stå stilla, klättrade nästan på väggarna för att hon var så exalterad. Jättekul att även hon fick nåt utbyte av resan! 

Sprang på Eva & Marcus och barnen och Evelina (som driver bloggen http://happilyeverafter.se). Jag har följt Evelinas blogg sedan hon var gravid med sin son (samtidigt som jag var gravid med Neija), och läste häromdagen att hon skulle till Kolmården i helgen - men inte tusan trodde jag att jag faktiskt skulle springa på henne! Men det var kul. :)


Tjejerna har haft superroligt och vi med, en natt på hotell med obligatorisk hotellfrukost var ju heller inte fel. Men nu ser vi fram emot resten av semestern, då man kanske kan få en möjlighet att vila upp sig själv lite också.