Bra fredag

Inatt var en jobbig natt. Ellen hade feber och kunde inte somna om efter att jag flyttade henne från sin säng till vår, så i flera timmar (minst 2) satt hon upp och pratade, nojsade och kröp omkring innan jag tillslut lyckades få henne att somna om (typ runt 4-5 tiden?). 

Så imorse fick jag sovmorgon - tack älskling! 
Vid 9 klev jag upp ur sängen och gjorde mig iordning för att ta mig till skolan och skriva dugga. En liten tenta för att "avsluta" denna del av kursen innan vi på måndag startar VFU kursen. Praktik i 8 veckor står på schemat och Fredrik ska vara hemma med Ellen. 

Tänk att det redan är dags för praktik?! Redan när jag började i höstas bestämde vi att Fredrik skulle få vara hemma under praktiken den här terminen och då var det ju fortfarande långt fram - och nu pang pom så är vi här? Galet!

Efter duggan åkte jag hem till Sofia och bebismyste lite med Alicia och pratade massor med Sofia. Förlossning, skola, bebis osv. Som jag saknar henne i skolan!! Min fina, fina Sofia! ❤️
Och Alicia är såååå himla söt! Gosungen! 

Sen åkte jag hem - kom hem till ett städat hem! Underbart! Inväntade sällskap, fina Johan kom på besök till vår (framförallt Neijas) stora glädje. 
Vi åt tacos och grabbarna har druckit öl och whisky och jag fick i mig några glas vin. (Det förtjänar jag efter ett prov!). Och så har vi snackat en massa skit - det vi gör bäst helt enkelt!

Kommentera inlägget här :