Fitnessfighten - dag 1

Frukosten gick i, trögt men jag fick i mig allt iallafall. Likaså första och andra mellanmålet. Lunchen lyckades jag trycka i mig allt utom den ena av mina två mackor (var nog dock mest grupptrycket som gjorde det - de tyckte att det tog så lång tid!). Men när jag kom hem blev det kaos runt middagen, det blev sent och tröttheten (hos både mig och Fredrik) spelade in och det blev irritation som ledde till att jag tappade matlusten. Blev därför inget sista mellanmål heller och nu är klockan för mycket för att träna också. 

Meeen, nya tag inför imorgon! 
Har fixat mellis x2 och lunchen, packat träningsväskan (ifall jag skulle hinna med att få en plats på nåt pass på gymmet) och förberett mig så gott jag kan inför min första dag på praktiken. 

Får se hur tidsschemat för matintagen blir imorgon, får ju kliva upp tidigare och  därför tidigarelägga frukosten och sen får vi se. Börjar skolan kl. 8 och sen är det nog full fart hela dagen! 

Känns lite trist att det strular redan första dagen och att jag inte gör det jag ska, men man kan inte alltid lyckas - samtidigt är ju mitt mål med detta att få in rutinen på att äta mat och att faktiskt gå upp i vikt, så missar jag ett träningspass så är det inte hela världen i min värld. Men ja.. Lite misslyckat känns det ju som. 

Nåja. Nya tag imorrn som sagt! 

Kommentera inlägget här :