Lördag

Vaknade normal tid (kl. 7 är numera standard här hemma) och steg upp och fixade frukost, plockade undan disken från igår och rengjorde diskmaskinen (med sån där diskmaskinsrengöring). Sen var det sovdags för Ellen igen och Johan kom förbi och hämtade Fredrik så gav de sig ut på en löprunda. Ellen sov hela tiden medan de var borta och den sista stunden gick även Neija självmant och slumrade lite.

Sen blev det lunch och påklädning innan vi stack iväg till Ikea för lite nödvändighetsshopping. Bland annat en barngrind till dörrhålet mellan hall och vardagsrum så att Ellen hålls borta från skor (grus, slask osv) samt kattlådan inne i badrummet. Neija lekte på Småland under tiden. 

Hittade det här tipset på "Återbruka mera". 
Gillade idén och eftersom vi har två tavellister som bara samlar damm änsålänge (de skulle egentligen bo i hallen men har inte kommit upp än) så införskaffade vi två hängare och så ska dessa sättas upp på vardera sida om vår säng så kanske vi blir av med kläderna från golvet? 

En klädpåse till min underbara tärnklänning (så den blir lite mer skyddad innan den ska användas i augusti) samt petskydd till eluttagen följde också med hem. 

Efter Ikea åkte vi till babyproffsen för att känna och klämma på vagnen vi kikat ut. Såklart så fanns den inte inne! "Vi kan beställa hem den om du vill ha den, men vi ska inte ha den som demovagn". För jag vill säkert beställa en vagn jag inte vet något om? Eller ens känt på? Nähäpp, det blev ju en besvikelse, nu får vi leta upp en annan affär som har den inne så vi kan känna på den. Annars får vi leta vidare. Fick iallafall klämma lite på Emmaljungas nya Scooter 3s som vi också är småsugna på och den höll ju iaf måttet. (Gillar dock inte att den inte är vändbar!). 

Sen hem igen, sätta upp grinden och käka middag. Nu sover tjejerna och jag har förberett mig inför VFU:n på måndag (läst igenom studiehandledningen och antecknat ner viktiga uppgifter i min bok) och skaffat gymkort!! Så på måndag ska jag förbi gymmet och aktivera det och sen jävlar! Nu ska det hända grejer med den här kroppen förhoppningsvis! ❤️

Kommentera inlägget här :