Post operation

Sitter i soffan med två sovande tjejer, en i famnen och en bredvid mig, med en ömmande mun och gamla avsnitt av greys på teven. 

Var inne hos käkkirurgen idag och opererade bort min felväxta visdomstand. Så fruktansvärt obehagligt, och då fick jag ändå lugnande innan (som jag skulle vilja påstå inte hjälpte ett jävla dugg - var ändå livrädd när de satte igång!). Men nu är den iaf ute, så nu är det bara dagar/veckor av smärta som väntar innan jag kan lägga det bakom mig. Just nu har jag precis tagit ("fyllt på med") alvedon/Ipren så smärtan inte ska kännas, blöder fortfarande (rätt mycket tycker jag) så byter kompresser med jämna mellanrum. Känner av huvudvärken lite (alla spänningar som släpper) men i övrigt så mår jag rätt ok. 

Är lite tung i huvudet och trött men om det beror på den lugnande medicinen eller av att jag sover dåligt vet jag inte. 

Det värsta tror jag ändå är det faktum att jag crejvar allt sådant som jag inte får äta. Chips&dip, godis, choklad, jordnötsringar, pizza med beasås, ostbågar, cola, pommes - you name it! 

Får hoppas att blödningen slutar snart så jag åtminstone kan stoppa i mig soppa eller nåt - hungrar ihjäl! Kommentera inlägget här :