Söndag

Vilken produktiv söndag det här har varit, har hunnit med sjukt mycket - viktiga och oviktiga - saker. 

Imorse lekte vi pensionärer hela familjen och stod och hängde på låset till Willys för att storhandla, utrustade med inköpslista och allt. 😄 när allt på listan var inhandlat gick vi in på Lager157 också och fyllde på Neijas garderob lite - hela hennes barnbidrag gick åt - men det behövdes verkligen. Så nu har hon ett gäng nya plagg i rätt storlek, inkl en ny allvädersdress, en svart denna gång.

Efter shoppingen åkte vi hem, packade upp allt och åt lunch. Mitt i lunchen kom Fredriks syster förbi för att hämta ett gäng galgar som vi rensat ut. Hon berättar att de ska iväg på kalas och Neija vill genast följa med. Sagt och gjort, packa ihop en liten väska till henne och så fick hon följa med på kalas. 

Under tiden möblerade jag och Fredrik om inne på tjejernas rum och flyttade in Ellens säng, så inatt sover de tillsammans för första gången. Återstår att se hur det går. 

Strax efter 14 åkte Fredrik iväg på fotboll och Ellen hade somnat i sängen, så det blev en lugn eftermiddag för mig. Jag passade på att läsa lite inför VFU-kursen som börjar imorgon - spännande med 8 veckors praktik! 😄

Imorgon börjar vi dessutom med fitnessfighten (på riktigt). Vi har ju smygstartat lite sedan mitt program egentligen drog igång för två veckor sedan, men eftersom min mun inte varit redo för att käka den mängden mat jag ska förrän nu så har vi skjutit på starten. Har sparat ner träningsprogrammet sedan dag ett och så kör vi all in imorgon - både jag och Fredrik. (Riktigt all in blir det inte dock, då både jag och Fredrik kommer att fuska både en och två/tre gånger under månadens gång med nåt glas vin/öl eller annan mat, men det viktigaste för oss är att få in rutinen - om vi sen går upp/ner så är det bara en bonus!). 

Så ikväll ska det vägas, mätas och fotas "förebilder", så att vi kan följa våra eventuella resultat. 👍

Kommentera inlägget här :