VFU

Första veckan på VFU:n är snart slut. Bara denna dag kvar. 
Det har gått bra och varit intressant,  och jag känner mig laddad inför kommande veckor. Den här veckan har jag tagit det rätt lugnt och mest observerat, inte tagit så mycket plats eller ansvar. Auskulterat helt enkelt. 

Från och med måndag så ska jag få börja ansvara för högläsning av en bok när eleverna äter frukt på förmiddagen och sen lär väl undervisningen komma igång också. Den 11 april kommer en lärare från blåsenhus och besöker mig för att se "hur jag sköter mig". Så om inte förr så kommer jag åtminstone hålla i en lektion då. Spännande!

Igår var jag hemma från VFU:n efter att Ellen ramlat ur sängen - vår säng (som är ca 90cm hög), rätt ner i golvet. Var oroliga timmar där under förmiddagen innan vi kunde slappa av och andas ut. Det blev en dunderbula och ett blåmärke men inga kräkningar eller något annat konstigt. Kände att jag inte hade kunnat koncentrera mig på skolan ordentligt efter att det där hände så det var lika bra att stanna hemma. Som tur var förstod min handledare mig och godkände min frånvaro.

Men idag är jag på banan igen! Med grym träningsvärk sedan i onsdags då jag följde med Sophie till gymmet och körde ett pass. Hon körde slut på mig! 😄

En fullspäckad helg ligger framför oss och det ska bli skönt att ladda upp inför nästa vecka. 

Kommentera inlägget här :