Nu är sommarlovet nära!

Den sista uppgiften för terminen är nu färdigskriven och nu bara väntar jag på ett svar via mail från min handledare och sen så - sen kan jag skicka in den och ta sommarlov. 11 veckors ledighet då jag kan ägna all min tid åt familjen och hemmet. Slippa fundera på tentor och föreläsningar, seminarier och kurslitteratur! Jag kan läsa böcker som jag VILL läsa - OM jag vill läsa, och kan njuta av att inte behöva gå till skolan. Det är såklart trist att inte träffa klasskompisarna - men det känns ju roligare att träffa de privat istället för i skolan! 

Min fjärde termin är avklarad - och det enda orosmolnet just nu är om hemtentan blir godkänd och att jag den 18 augusti ska skriva en omtenta, på en kurs från förra terminen. Halva tiden av mina studier är avklarade och jag ser fram emot de kommande två åren! 

Nu hoppas jag på en solig sommar och att alla mina planer för sommaren går i lås. Har massor med skoj att se fram emot! ❤️

Sista veckan

Imorgon börjar sista veckan på praktiken, sen är det tillbaka till skolbänken för min del några veckor innan sommarlovet börjar. Jag känner i hela kroppen att jag verkligen längtar efter sommarlov nu. 

Men innan dess har jag sjukt mycket att göra. VFU-uppgifterna ska skrivas klart (tre stycken) och lämnas in. Duggan ska pluggas till och klaras! Och den stora hemtentan ska skrivas. Har nog inte insett hur mycket jobb jag har framför mig de kommande veckorna, men det ska gå. Det gör det alltid! På ett eller annat sätt. 

Praktiken har varit rolig och lärorik men jag känner verkligen att jag längtar till den här veckan är slut, så jag får komma tillbaka till mina rutiner och mina vänner. 

Vill ha tillbaka tentan också - hoppas verkligen att jag klarade den, den här gången! 

Nu blir det sängen. Tidig uppstigning för dusch imorgon bitti. 👍