Mot ny adress.

Länge sen. 
Inte haft något att skriva - eller alldeles för mycket. 
Mycket har hänt och mycket kommer hända inom den närmaste framtiden. 
2015 ser ut att bli ett bra år, ett år av nystart och nya utmaningar. 

Vi har köpt hus. 
Ett parhus i Örsundsbro. Back to my hoods. Det blir bra. Fantastisk för barnen och bra för hela familjen. 
Tjejerna får varsitt rum, jag får en tvättstuga och Fredrik får ett stort förråd där han kan ha alla sina verktyg och prylar. Och det krävs inget jobb. 

Lägenheten ligger ute till försäljning och vi laddar inför visning med allt vad det innebär. Alla småsaker som vi har sagt att vi ska göra - sen - ska plötsligt göras nu - direkt - så att lägenheten är i toppskick när den visas.

Det blir ett spännande slut på året!

Skolan går bra. Har varit en tuff termin med mycket lektioner och massor av kunskap som ska tryckas in under kort tid. Det har tagit tid ifrån det sociala livet och varenda ledig stund har ägnats åt familjen i första hand.

Svårt att förstå att jag snart är klar. Tre ynka terminer kvar - sen ska jag vara en fullfjädrad lärare. Fantastiskt. Många tusenlappar i lån men vad gör det? Jag går (förhoppningsvis) en ganska trygg framtid till mötes i mitt yrkesval och jag kommer få massvis med kvalitetstid med mina tjejer under loven. 

Ja.. Som sagt, mycket på gång, många bollar i luften och miljarder tankar i huvudet. Spännande tider väntar, och förhoppningsvis kan jag bli bättre på att skriva ner vad som händer och sker, inte minst för min egen del. 

Vårt nya hem - i februari flyttar vi förhoppningsvis in. ❤️👍

Kommentera inlägget här :