Zombiemode

Så himla trött.
Känns som att jag inte har sovit på 200 år ungefär. Dagarna går i ett och jag har ungefär 1000 grejer i huvudet hela tiden. 
Det är funderingar och tankar inför bostadsförsäljningen, vad ska fixas, vad ska plockas undan, kommer det komma någon på visningen, kommer vi få den såld, till det pris vi önskar? 

Det är tankar och funderingar inför flytten, när ska man börja packa, vad ska man packa, hur ska man packa. Vad vill vi fixa när vi flyttar in? (Inte för att vi behöver fixa något, men vi kanske vill?). Hur ska det gå med tjejerna och dagisplats? Avtal ska fixas, nya hemförsäkringar, flyttkort, adressändring, flyttstädning ska bokas... Och massa andra saker som måste styras upp.

Och mitt i allt detta har vi skolan som ska klaras, tentan om en vecka känns alldeles för nära med tanke på hur lite jag har pluggat hittills, hjärnan går liksom inte att fokusera på det som ska läsas in utan jag ramlar allt för ofta in på alla andra tankar ang allting annat.

Ska bli skönt när visningarna är över så att man kanske kan fokusera bättre.. Vill bara klara den här terminen så att jag kan ta jullov med gott samvete.

Jag längtar så mycket till lovet. Att få tid till att andas ut, umgås med barnen och kanske sova gott en och annan natt.

Ca fyra veckor kvar till lov. Innan dess ska mycket fixas och jag ska försöka att inte få härdsmälta i hjärnan tills dess. 

Fokus! 

Kommentera inlägget här :