Tjejmiddag hos Daniella


Några bilder från vår mysiga tjejmiddag i helgen. Daniella bjöd på kräftor och paj, och en massa annat gott.. Jag körde kvällen till ära så jag fick hålla mig till det alkoholfria vinet men även det flödade precis som för det vanliga till de andra tjejerna. 

Mormor och morfars pool!Det är mycket tacksamt att bo nära mormor och morfar när det blir sådana här fina sommardagar som det varit den senaste tiden. Tjejerna älskar att bada, att "himma" som Ellen säger och de är så modiga och duktiga båda två. Mamman deras är lite av en badkruka men ibland så kommer även jag i och plaskar runt en stund. 

Ellen 2 år!På självaste födelsedagen åt vi frukost, öppnade paket och myste på morgonen. Neija var lika taggad hon på Ellens födelsedag och ville sjunga för henne mest hela tiden. 

Vid lunchtid kom gudmor Sophie och kidsen över och hälsade på. Barnen busade i vattenspridaren och lekte en massa med varandra, medan vi njöt (eller svettades ihjäl) i solen och snackade skit. 


På kvällen kom mormor och morfar förbi och fikade födelsedagsfika med choklad och vispgrädde och efter att mormor åkt till jobbet så somnade Ellen i mitt knä. ❤️

Vi hade kalas för henne i söndags och då blev det fullt hus efter 15 och framåt. Tills dess hade jag städat och förberett och ungarna busade i solen. Ellen somnade strax innan de första gästerna kom men blev snart väckt så kalaset kunde börja. Mycket folk, många paket och en superglad Ellen. Och ett strålande väder!

Mot kvällen dukade vi upp till långbord och kräftkalas. Fredrik grillade hamburgare också och sen så åt vi tillsammans. Sophie & Stoffe, Anna & Daniel, Jenny & Emanuel och så vi och alla kidsen såklart. Det blev en trevlig kväll och barnen höll sig ganska lugna trots allt. Efter att alla åkt hem så somnade båda tjejerna ovaggade. Tack till alla som kom och förgyllde Ellens dag! Ni är bäst!