Micaela och Johans bröllop

På bröllopsdagens morgon gick vi upp och åt frukost, mötte bruden vid frukostbordet och fick en liten pratstund. Sedan var det bara att gå upp och piffa. 

Dusch, smink, hårfix och allt annat som krävs för att fixa sig inför bröllop. Fredrik latade sig i säkert 1,5 timme under tiden jag piffade innan han började. 😝 

När vi äntligen var klara så hoppade vi in i bilen och åkte mot Hedemora kyrka, där vigseln skulle ske. Mötte upp tjejerna (och deras karlar) från Uppsala och tog plats i kyrkbänkarna. 

Och sen öppnades kyrkdörrarna och in kom dom, brudparet! Så vackra, så fina och så lyckliga såg de ut. Hela ceremonin var så fin, mycket fina sånger och känslomässigt brudpar. Hela brudföljet - 6 tärnor och 5 marskalkar (en av tärnorna är vår fina Frida). 

Nygifta och lyckliga! ❤️

Och vår fina Frida! ❤️Så vackra! Så lyckliga! Och ett strålande väder! ❤️❤️

Sen bar det av tillbaka till hotellet där festen skulle vara senare på kvällen. Under tiden brudparet och brudföljet fotograferades hade vi andra lite tid stt slå ihjäl. Då vi från Uppsala skulle övernatta på hotellet på natten allihop, så hade vi en liten förfest tillsammans innan middagen började. Satt ute på balkongen i solen och skrattade, skojade och pratade en massa - och sippade på lite god dricka såklart.

Sen kom äntligen brudparet och det var dags för middag. Fredrik och jag hamnade vid ett jättetrevligt bord med jättetrevliga  människor och hade en supertrevlig middag. Maten var supergod och samtalen var trevliga!


Bröllopstårtan var svart! Och smakade hallon&lakrits - så himla god! ❤️

Sen drog festen igång! Och vilken fest! Dans och skoj och långa samtal ute på terassen. Helt fantastisk kväll!Vi avslutade kvällen med efterfest i brudparets svit - hamnade i sängen tillsammans med bruden och två av hennes tärnor en stund. Vi snackade skit och kollade igenom bilder från dagen. Tvillingarna Hansson (numer Hansson & Jans).


ETT STORT, STORT TACK TILL BRUDPARET för en fantastisk dag och kväll! Tack för att vi fick ta del av er underbara dag och stort lycka till i framtiden! Hoppas ni har en fantastisk bröllopsresa nu, så ses vi när ni kommer hem! ❤️❤️

Kommentera inlägget här :