Minisemester (fredag)

Fredag morgon startade som dagen innan, med frukost (utan att vara bakis!).  Sedan gick vi upp på rummet och packade våra saker och strax före 12 checkade vi ut, packade in våra väskor i bilen och tog sen en sväng på stan för att handla allt vi behövde inför bröllopet. Sedan tog vi en promenad längs vattnet mot en äventyrsminigolfbana. Denna gång var det jag som vann - slog tillochmed en HIO! (Hole In One). Två varv spelade vi innan vi kände oss redo för att bege oss mot Bjurfors - där vi skulle bo under resten av helgen. 


Falun var riktigt fint och vi hade två toppendagar där, och vi avslutade med en lunch innan vi styrde vidare mot helgens festligheter. 

Bjurfors hotell & konferens var platsen för helgens bröllop och vi hade bokat rum redan från fredagen. Vi kom dit och det var ett supermysigt ställe. Rummet var fint och det var så skönt att slänga sig på sängen en stund innan vi skulle piffa inför kvällens middag med brudparet och deras familj/brudfölje. 


Fredrik tog en springtur och jag vilade på sängen, sen blev det till att piffa igen. Mötte upp Micaela och Johan och resten av middagsgästerna och sedan hade vi en supertrevlig kväll med god mat och god öl. 

Vi fick bevittna brudparets sista hejdå innan kyrkan, och sedan gick vi och lade oss. Lång dag som väntade! 

Kommentera inlägget här :