Minisemester (onsdag)

Vi lämnade barnen hos mamma på tisdagkväll och sen åkte vi hem och packade inför resan. Inte det lättaste att packa när man inte vet vad man ska hitta på, men jag tog den största väskan vi äger och packade i så det gick ändå. 

På onsdag morgon gick vi upp hyfsat tidigt, åt frukost och packade in våra saker i bilen. Blev tillsagd att klä mig i "sportkläder" så jag kände på mig vad vi skulle hitta på. Sedan åkte vi till Uppsala där första anhalten var fotbollsgolf. (Som jag gissat).


Det var riktigt kul, lättare än jag förväntat mig, men samtidigt en konstig känsla av att spela fotboll utan vettiga skor - bollarna gick inte dit jag siktade kan man säga.. Men kul var det och vi fick ganska jämna resultat också. Solen sken på oss hela förmiddagen också så det var toppen! 

När vi var klara hoppade vi in i bilen igen och ut på E4:an mot Gävle. Vid Gävlebro åt vi lunch, och påväg därifrån mötte vi Nanne Grönvall i trappan. 😂😊

Vi fortsatte vidare och efter ett stopp i Hofors där vi köpte lite bubbel och annat gott.. så landade vi tillslut i Falun. 

Checkade in på hotellet, tog en dusch och gjorde oss iordning innan vi gick ner till stan. Hade lite smågrejer som behövde fixas inför bröllopet så vi strosade i affärer i jakt på sånt. 


Hittade ett mysigt litet café vid vattnet så vi tog oss en kaffe i solen medan vi planerade resten av kvällen. (Bakom Fredrik syns det två vita parasoll - dit gick vi för att äta middag). Lite öl och varsin club sandwich (hur god som helst!) blev en lagom middag efter en hel dag i bilen. Vi var riktigt mätta när vi gick därifrån. Helt underbart att få njuta av solen också. Vi kom fram till att det nog var en av de första kvällarna som vi suttit på en uteservering den här sommaren. På tiden! När vi gick tillbaka till hotellet (klockan var nog närmare 22-23) så sken solen fortfarande och värmde fint fortfarande. 

Innan vi gick och la oss tog vi varsin sista öl i hotellbaren (som råkade vara en O'Learys - väldigt synd måste jag säga). 


På hotellrummet blev det dusch, bubbel och lite tv innan vi somnade gott och såg fram emot hotellfrukost och äventyr. 

Kommentarer :

#1: ɑ n n i k ɑ

Mums!

skriven

Kommentera inlägget här :