Minisemester (torsdag)

På torsdagsmorgonen vaknade vi tidigt och gick och åt frukost. (Nog en av de första gångerna jag ätit hotellfrukost utan att vara bakis - väldigt gott måste jag säga!). Sedan gick vi upp på rummet och klädde oss för dagens äventyr - som jag återigen inte visste något om, så jag fick bara instruktioner för hur jag skulle klä mig. Bekväma skor och långbyxor. 👍

Jag fick äran att köra den här dagen (med Fredrik som kartläsare/gpsläsare bredvid). Hade några förslag på aktiviteter längs vägen, men i slutändan hamnade vi i Orsa och björnparken! 
Massor med fina djur, tror faktiskt vi lyckades med att få se alla djuren i parken, fick dock inte kort på alla men det var en fantastisk dag, en redig promenad och supermysigt! Fint väder fick vi även denna dag. Vi åt lunch uppe på toppstugan och man kan ju verkligen inte klaga på utsikten däruppifrån. 
Efter en dag i parken var vi ganska slut, i både ben och kropp så när vi fått se alla djur, tigermatning, fiskande björnar och simmande isbjörnar var vi rätt så trötta och nöjda. Vi åkte mot Falun igen, men tog ett stopp i Sågmyra för outlet-shopping. Hittade inte så mycket dock, men Fredrik fick assistera ett gäng damer med däckbyte på parkeringen innan vi åkte hemåt mot hotellet igen. Planerade för vad kvällen skulle innehålla på vägen men när vi väl kom tillbaka var vi så sega att vi gjorde det lätt för oss och gick ner till hotellbaren (o'learys) och åt middag. 


Ribs till mig och fish'n'chips till Fredrik. Några glas öl blev det också och vi blev dundermätta även denna kväll! 

En liten kort promenad längs shoppinggatan innan vi gav upp och gick tillbaka till hotellrummet. Slitna hjältar. Innan vi somnade blev det dock lite fix inför bröllopet. Jag färgade håret och Fredrik rakade av sig skägget. Sen kröp vi ner i sängen och slötittade på tv innan vi somnade gott och sov som stockar resten av natten. 

Kommentera inlägget här :