Tillbaka till verkligheten

Semestern är över för Fredrik. Han har jobbat i snart två veckor redan. Ellen började på dagis i måndags och i tisdags började vårt största hjärta skolan! 

Min lilla, lilla bebis har blivit stor nog att börja skolan. Förskoleklassen. Hon har varit spänd hela sommaren inför det här och i måndags, efter att vi lämnat Ellen på dagis tog vi en tripp in till Gränby, hon och jag och mormor. 

Vi bokade tid för klippning och gick sedan runt i affärer, tittade och handlade lite smått och gott. Lite kläder, flera par jeans och lite sånt. Åt lunch på foodcourten innan det var dags för hennes klipptid hos bästa Petra (som även klipper mig numer).Så himla nöjd efteråt. Här i en av klänningarna som vi köpte under dagen, den blev poppis nog att bäras direkt. 

Sen åkte vi hem, hämtade Ellen och så skjutsade vi hem mormor igen innan vi åkte vidare hem och myste. 

Så kom tisdagen. Första skoldagen. Hon var så pirrig på morgonen och var glad och positiv till precis allt. Klädde sig själv och packade ryggsäcken med extrakläder och sådant som behövdes tas med till skolan.


Så var det dags att åka. Väl nere så ville hon gå själv direkt när vi parkerade bilen, men vi fick tillslut följa med fram - "men ni får inte följa med in!". 😊

Så klockan ringde in och där stod jag och vinkade som ett litet fån. Min stora tjej. 


Så gick vi till dagis och lämnade Ellen och så åkte jag hem och tog tag i uppsatsen. Uppsatsen som skulle ha lämnats in i våras, men som jag aldrig fick till då och som jag nu har skjutit upp hela sommaren. Vilket innebär att jag har två veckor på mig att göra klart något som jag hade 10 veckor på mig att göra i våras. Bra planerat! 

Men nu tror jag iallafall att jag har en bra grundstomme att bygga på. Väntar på en bok som jag beställde igår, och sen ska jag hämta två böcker som jag reserverade på biblioteket imorgon. Jag ska fixa det här - det bara är så! Och jag jobba ju bäst under press också så.. 

Vardagen har verkligen kickat igång, och jag tror vi alla är rätt glada över det trots allt. Sommaren är ju fortfarande här dock, så vi försöker njuta av den så mycket vi kan på eftermiddagarna/kvällarna. 

Kommentera inlägget här :