Hus- och djurvakt

Sedan i torsdags har vi varit hus- och djurvakt hos mina föräldrar, och det har varit fullt hus mest hela tiden. Några timmar efter att vi kört in mina föräldrar till stan för att ta bussen till båten (de är på kryssning) kom Maria & Thomas och deras tjejer. Det blev bad och bus och sedan grillmiddag. När barnen somnat satt vi på altanen och snackade och drack lite vin, öl och drinkar. 

På fredagen blev det kalasväder så det blev ännu mera bad och bus under dagen, strax efter lunch kom Chippen och Cissi med sina kids och så fortsatte vi umgås. Grillmiddag ännu en gång och efter maten när kidsen började bli trötta så tackade Maria & Thomas för sig och åkte hem med sina kids medan vi andra gjorde våra klara för natten. När de somnat fortsatte "festen" även den kvällen. Grabbarna och jag satt väl uppe till fyra tiden tror jag och de hann med ett nappdopp där på morgonkvisten också. Efter frukost och några timmars bus åkte de hem och vi fick några timmars "lugn och ro" då tjejerna somnade i soffan och sedan kom min bror och hans fru samt tjejernas kusin. Lagom till det var dags för middag ramlade även Stoffe och Sophie med barn samt Emanuel (Fredriks svåger) in. Denna kväll vankades det grillpizza till middag och det blev säkert en fem-sex stycken pizzor som tillagades. Kvällen slutade tidigare denna gång och ingen övernattade, så strax efter midnatt kröp vi i säng och imorse vaknade vi hyfsat sega. Fredrik åkte hem efter frukost och byggde trall medan jag och tjejerna stannade kvar och städade och plockade ihop allt vi spritt omkring oss. 

Mot kvällningen kom Fredrik och hämtade oss och så tog vi med oss Wilzon och åkte hem. Middag i magen och sedan fortsatte Fredrik med trallen och jag städade av köket lite innan det var dags att lägga kidsen. 

Nu sover dom och Fredrik är nog snart klar med trallen för idag, sedan blir det en långpromenad med hunden innan vi också kryper i säng. 

Imorgon ska vi hälsa på Fredriks syster ute hos hans föräldrar och låta hundarna leka med varandra. Sen på tisdag ska vi till mamma igen och överlämna hund och tjejerna och så ska de få vara där och leka i några dagar medan vi åker iväg på överraskningsresa (jag vet inte vad vi ska göra). På fredag landar vi i Hedemora men innan dess har jag ingen aning vad han har hittat på. Ska bli spännande! 😊

På lördag är det bröllop! Som vi längtat! 

Kommentera inlägget här :