Husvagnssemester - onsdag och torsdag

Att sova när man bara kan andas med näsan är inte det lättaste ska jag tala om! Hur vet jag det? Jo, för jag har så lämpligt gått och blivit dunderförkyld på semestern! Det började lite smått igår förmiddag och har sedan eskalerat sedan dess. Förhoppningsvis var kulmen idag så att jag kan vara pigg och andningskunning imorgon när vi ska till Kolmården. 

Nu har vi alltså bytt camping - flyttade idag, från Tättö havsbad till First Camp Kolmården. Och så har vi fått tillskott i ressällskapet också. Min brors fru, Malin och deras dotter Astrid mötte oss här på campingen när vi kom. Hann precis få upp förtältet innan det började regna och sedan har det i stort sett gjort det sedan dess.. Just nu låter det dock som att det är paus för en stund.. 

Och imorgon är det som sagt Kolmården som gäller. Jag laddar upp med sjukt lite sömn och vädret ser inte så fruktansvärt lovande ut, men det ser iallafall ut att bli uppehåll under dagen, så att vi åtminstone slipper regn. Lite molnigt är ju bara skönt, så länge man slipper bli blöt. Dock är det ju inte särkilt lovande för förtältet, som måste packas ner sent imorgon kväll eller tidigt lördag morgon för att sedan transporteras (troligtvis blött) hem till mina föräldrar som sedan ska använda det igen på söndag. Hoppas det hinner torka lite iaf.

Några få bilder från de senaste dagarna..


Mys i vagnen inför sängdags. Tjejerna gillade att lekparken låg precis bredvid oss på campingen - sjukt praktiskt tyckte vi också! 


I onsdags var det regn och rusk väder så vi drog iväg till ett badhus i Oskarshamn och spenderade dagen istället - mycket uppskattat, av både oss och tjejerna! Helt slut var man på kvällen. Det var mycket fina omgivningar på campingen, som låg ute på en "udde"/ö ❤️ Vi hade en egen liten "ölandsbro" att köra över varje gång, pirrade rätt gott i magen varje gång - och så vackert! Avslutade sista kvällen på Tättö med banan&choklad grillning och Ellen lekte fotograf. ❤️


Sen blev det mys framför en film innan vi somnade hela familjen. ❤️


Och här är vi nu! First Camp Kolmården. 
Lite mer av "radhus"känsla på platserna här, men vi ska ju inte riktigt hänga på campingen de här dagarna. 👍

Kommentera inlägget här :