Husvagnssemester - söndag, måndag och tisdag.

I lördags var vi på bröllopsfest för våra vänner Maria & Thomas (som gifte sig i maj), med picnic i Stadsparken och sedan fortsatt häng hemma hos dom. En mycket trevlig kväll med mycket skratt och trevliga konversationer. Jag invigde min nya sommarklänning, som jag älskar. Stooor kjol och jättemjuk och skön. Och blå! ❤️I söndags vaknade vi rätt tidigt, åt frukost med mina föräldrar och färdigställde husvagnen med packning och fix innan vi begav oss iväg på vår semester. Destinationen var Tättö havscamping och resan gick smärtfritt. Tjejerna ledsnade sista halvtimmen ungefär men gick att distrahera relativt bra. 


När vi kom fram parkerade vi vagnen och åkte sedan direkt iväg för att handla lite snabb kvällsmat och frukost. Efter vi käkat var det tack och godnatt för tjejerna och sedan satte vi upp förtältet. Spelade lite yatzy och lyssnade på musik och njöt av att vara framme innan vi sedan gick och la oss vi med. 

När vi vaknade nästa morgon (måndag) så smattrade det av regn på taket, men ganska snart avtog det lite och efter att vi kollat på flera vädersajter så bestämde vi oss för att chansa på att åka till Astrid Lindgrens Värld. 

Och det var ju tur det, för vilket kalasväder vi fick! Lagom soligt, lite fläktande vindar och en minuts regn på hela dagen, precis när vi var påväg mot utgången igen. 

Vi såg ett gäng teatrar, Pippi, Ronja, Emil, Madicken och Karlsson på taket bland annat. Hälsade på i alla sagoplatser och åkte Saltkråkan "karusellen" (som just denna dag hade lite tekniska problem). 

Nöjda och glada åkte vi hemåt, med ett stopp i Västervik för mer mathandling och tankning av bilen. Sen hem med trötta barn, som piggnade till när vi kom hem, så efter maten tog vi en promenad ner till vattnet och blötte fötterna lite innan det var dags för sängen. När tjejerna somnat somnade även jag och jag misstänker att även Fredrik somnade, för vid midnatt kom han och väckte mig för att bädda ut vår säng och sedan kröp vi i säng på riktigt. 

Dagen idag, har bestått av en trött familj och en ganska grinig sådan dessutom. Vi har hållt oss på campingen och det har badats, busats, lekts på lekplatsen, ätits mat och vindruvor, druckit juice och vatten, promenerats och sovits middag. Nu har vi ätit middag, kollat på film med lite snacks och nu läser Fredrik saga (bröderna Lejonhjärta) för tjejerna som ska somna. Förhoppningsvis är vi lite piggare ikväll så vi kan utnyttja den lediga tiden till att få lite välförtjänt egentid bara vi två .

Morgondagen är ännu oplanerad, men vi ska iallafall sova här en natt till innan vi på torsdag kopplar på vagnen igen och rullar vidare mot Kolmården.

Kommentera inlägget här :