Myskvällarna fortsätter

Igår var vi hos min bror och svägerska och åt grillmiddag tillsammans med hela min sida av familjen. Tjejerna fick leka med både kusinen och mostrar/morbröder samt mormor och morfar. Det blev övernattning för hela gänget också så imorse åt vi frukost ihop innan vi for hem för att packa lite och sedan köra till Strängnäs. 

Tjejerna ska vara hos min pappa i några dagar och andas lite lantluft medan jag och Fredrik får några dagar för oss själva.

Ikväll är vi på dejt. Vi tog bussen in efter att vi kommit hem, duschat och gjort oss iordning och hamnade på Plock för middag. Lika gott som vanligt och en väldig massa mat blev det. 

Mina nya favoriter (sedan dejten med syster) - Pimientos de padron - så himla goda! 

Nu sitter vi på biografen och väntar på att bion ska börja. Magic Mike XXL valde vi för kvällen - räknar med mycket ögongodis! 

Sen tar vi bussen hem ikväll/inatt någon gång och imorgon blir det förhoppningsvis sovmorgon. Sedan ska Fredrik snickra trall (jag lär väl också hjälpa till lite) och någon gång medan tjejerna är borta tänkte jag försöka hinna med en tripp till frisören. Barret börjar bli lite väl långt och ostyrigt nu - inte så lovande inför bröllopet om två veckor. ❤️

Kommentera inlägget här :