Sommar!!

Ja, det blev sommar tillslut. Som vi längtat och väntat och hoppats och gnällt på regn och kyla och trist väder.

Men lagom som semestern började tittade den fram, solen och har visat sig från sin allra bästa sida ända sedan dess. När vi kom hem i onsdags så sov tjejerna en ganska lång stund och sedan kom min pappa med fru förbi på en snabbvisit, lämnade av en cykel till Fredrik och en födelsedagspresent till mig. När de åkt igen packade vi ihop lite grejer och åkte ut till mamma för bad i poolen. Så himla mysigt. Grillade och åt tillsammans innan tjejerna blev trötta och då åkte vi hem. Igår klev vi i stort sett upp, plockade ihop grejer igen och åkte upp. Spenderade hela dagen där i solen och i poolen. Så himla kul att se Neija i vattnet. Inte det minsta rädd längre och hon "simmar" framåt med sina flyt"bomber" på ryggen. 


Även Ellen myser, men är lite räddare i poolen - den är ju så djup. Men får hon sitta i famnen så är det inga problem. Kommer nog sluta vara rädd hon också efter lite övning. 

Så himla skönt att bara ligga och lata sig därute, var i solen i flera timmar och har faktiskt samlat på mig lite färg (även om den ännu är lite mer röd än brun så är det iallafall bättre än den spöklika vita nyansen jag annars har). 
Massor med fräknar om inte annat! 


När vi åkte hem igår ville inte Neija följa med så hon sov kvar hos mamma och vi åkte hem och stoppade Ellen i säng och sedan degade vi framför teven innan vi också gick och la oss.

Imorse skickade jag iväg Fredrik och Ellen upp till mamma för att njuta lite medan jag undviker solen just idag (brukar sällan vara en hit att steka två dagar i rad för min hud) och så fick jag tid att packa lite och förbereda inför husvagnssemestern som startar på söndag! 

Om några timmar kommer familjen hem igen och då ska de i stort sett vända i dörren för att hämta upp mig och sedan åka till Fjällnora. Hälsa på den andra sidan av familjen lite samt byta bil. Vi ska få låna svärmors Ford Kuga (Cuga?) under semester (eftersom vi inte har någon dragkrok på den andra bilen). Ser ju ut att bli en fin kväll, så det blir nog lite altanhäng där också innan vi far hem igen! 

Imorgon är det bröllopsfest för våra vänner Maria & Thomas som gifte sig i mitten på maj. Hoppas vädret håller i sig. 


Packning pågår! 

Kommentera inlägget här :