Systerhäng

Världens bästa syster! 


Vi möttes vid stationen, tog varsin citybike till Nybroplan där vi satte oss på en restaurang och åt lunch. När den var uppäten såg himlen grå ut och eftersom vi redan satt under tak med våra glas vin bestämde vi oss för att sitta kvar. Ytterligare ett eller två glas senare såg himlen ljusare ut igen och vi gick vidare. Hade diskuterat Jimmy Choo så vi bestämde oss för att kila till NK och prova lite fina skor. Sagt och gjort. Klev in i butiken och tog på mig ett par Michael Kors pumps - den mannen kan skor! Förjävla sköna!! 


Och i dessa "riktiga" skor har jag tydligen storlek 37!! (För den som får för sig att överraska mig med ett par😊👍)

Efter skoprovningen - utan köp - gick vi vidare och hamnade tillslut inne på Mood. Syster hittade lite kläder och sen hittade vi ett tapasställe - Boqueria. Lite bubbel och en charkbricka blev "förrätten" och sedan flyttade vi oss in till restaurangen när de stängde galleriaserveringen. 


Massa god plockmat beställde vi in.. Två, eller tre tallrikar till kom in till bordet, men jag fotade aldrig eftersom jag hade fullt upp med att äta och umgås. 

När maten var uppäten bytte vi från bubbel till drinkar och fortsatte prata. 


Sen tog vi taxi hem till syster och nu ligger jag i sängen (efter att ha provat en hel kasse med avlagda kläder från syster-yster som följer med hem imorgon - iallafall hälften). Nu ska jag  sova och imorgon är jag tillbaka till det vanliga livet som mamma igen. Men det har varit härligt att bara ha fått vara Alexandra för en en liten stund. ❤️

Tack älskade syster för en trevlig eftermiddag/kväll! Du är bäst! ❤️

Kommentera inlägget här :