Solig söndag och förväntansfull tjej

Alltså, vilken härlig dag!! 
Solen har strålat på oss precis hela dagen, från morgon till kväll. 

Vi har spenderat dagen utomhus, med några andningspauser inne för att plocka ihop kläder och grejer till morgondagens resa. 

Efter lunch kom min syster, bror, svägerska och tjejernas kusin samt morfar förbi på en liten "försenad" födelsedagsfika. Även den intogs i solen och en efter en flyttade in sina stolar i skuggan när det blev för varmt. 

När alla åkt hem kastade vi in oss i bilen, beställde pizza och åkte hem till morfar för att äta och bada i poolen. Mormor (mamma) ligger ännu kvar på sjukhuset och hon var saknad under hela dagen och kvällen. 

Efter varsitt dopp och Neijas ca 20 minuter långa simtur åkte vi hemåt igen och gjorde tjejerna klara för sängen. 
Ellen somnade rätt fort men Neija har sprungit upp och ner ett par gånger och nu ligger hon mellan oss i sängen och så hoppas vi att hon somnar snart. Stackarn är så spänd och exalterad inför morgondagen så hon inte kan sova.. Misstänker att hon kommer sova gott i bilen påväg till båten imorgon istället. 

Vi har packat klart iallafall, det ska bara ställas in i bilen och kollas över så att allt nödvändigt finns med och sen är vi klara för avfärd. Klockan står på 04.30! 

Nu tror jag trollungen sover - dags att göra detsamma! 

Fullspäckad lördag

Fullt ös hela dagen igår. 
Började tidigt, och fick "stressa" på hela familjen för att vi skulle hinna ta oss iväg i tid. Hem till mina föräldrar för att hämta en släpkärra så vi skulle kunna få hem soffan vi hittade på blocket i torsdags. 

Eftersom Fredrik var lite dagen-efter-sjuk så fick jag köra. Inte så himla glad i att kör släp, men så länge jag slipper backa och krångla så är det lugnt. Åkte hem till Anna och Daniel där jag och kidsen hoppade ur bilen och Daniel hoppade in och åkte vidare.

Jag, Anna och tjejerna njöt av solen medan de var borta. Satt på deras trapp och drack kaffe medan tjejerna lekte på tomten. 

Grabbarna kom hem ganska snart, med nybakat fika så det blev en kopp till innan vi kastade in familjen i bilen igen och åkte hem. 

Lasta av soffan lite snabbt och sen åka tillbaka med den till mina föräldrar. Ellen hade somnat i bilen på vägen så hon fick sova vidare medan vi packade ur släpet. 

Sen var det bara till att stressa hem igen, för att hinna få i oss lunch innan Neija skulle på kalas hos grannflickan. 
Medan hon och Fredrik stack iväg på det åkte jag och Ellen till Enköping och hälsade på min mamma på sjukan. Var där i några timmar innan vi åkte hem igen. 

Fredrik klippte gräset, vi njöt av solen och sedan startade Fredrik grillen medan vi möblerade om i vardagsrummet. Bar ut den gamla soffan på altanen så länge och lade ut en annons på köp-och-sälj på Facebook. Lagom som den nya soffan fått sin plats kom det en kille och hämtade den gamla. 

Sedan käkade vi middag och efter det åkte jag till Sophie för lite film och quality-time. 

Såhär fint är det i vardagsrummet nu! ❤️

💜💜
Världens finaste dag med världens finaste tjejer 💜❤️