All dressed up and nowhere to go

Vilken trevlig kväll!
Så himla kul att träffa Jonna, och Jenny igen! Kom fram till att det var minst 3 år sedan jag och Jonna träffades och Jenny sprang jag på här i våras någon gång men innan dess var det säkert flera, flera år sedan! 
Verkligen på tiden med andra ord! Fick dessutom träffa Jonnas kompis Amanda (som jag hört så många historier om) för första gången, och så var det såklart trevligt att träffa Anna (som jag visserligen träffar betydligt oftare än de andra men ändå för sällan).

När tjejerna tackade för sig så var jag verkligen inte sugen på att åka hem än. Här har man piffat och sminkat sig och lagt ner lite energi på att se snygg ut - det kan man ju inte bara kasta bort på en kväll i soffan. Så jag slängde iväg några sms och världens bästa Sofia nappade! 

Så nu sitter jag och väntar på att hon ska komma ner på stan (och jag med, eftersom jag gav upp för tidigt och satte mig på bussen, som hann hela vägen till Flogsta) så blir det lite kvalitetstid tillsammans med henne också! 

Bättre torsdag får man ju leta efter! 

Imorgon går Fredrik på semester och sen håller vi tummarna för att vädret fortsätter som planerat i Finland så att vi får 22 grader och sol på tisdag! 👍😊😊👍

Kommentera inlägget här :