Måndag

Vilken skön start på veckan. 
Fredrik har jobbat, Neija har lekt med en granne hela dagen och jag och Ellen har myst i soffan större delen av dagen. Vaknade med massor av energi och tänkte använda den till att plocka och städa lite inför helgen/semestern, men energin rann ut mig lika fort som frukosten gick i. 

Men jag har pillat lite med min nya dator (fick en MacBook Air av Fredrik i födelsedagspresent), kollat på Mumin med Ellen och busat lite med henne.

Nu har jag precis pratat med Fredrik, som är påväg hem från jobbet och fixar pizzaniddag på vägen. Skönt att vara lite lata ibland. 
Det kan ju också bero på att skåpen ekar tomma här hemma och vi verkligen måste storhandla. Hua! Så var det den där orken igen.. 

På onsdagkväll kommer min svägerska hit och hämtar en av våra bilar som hon ska låna, och då dyker även mina föräldrar upp, så blir det middag - fint väder hoppas vi på, så vi kan grilla. 
Tills dess vore det skönt att ha handlat - blir nog Fredrik som får styra det efter jobbet imorgon. 

Imorgon är även min sista fotbollsträning innan sommaruppehållet, på torsdag har vi egentlig avslutning, men då ska jag in till stan på middag med en "gammal" kompis som är på besök i stan. Mysigt! ❤️

Kommentera inlägget här :