Solig söndag och förväntansfull tjej

Alltså, vilken härlig dag!! 
Solen har strålat på oss precis hela dagen, från morgon till kväll. 

Vi har spenderat dagen utomhus, med några andningspauser inne för att plocka ihop kläder och grejer till morgondagens resa. 

Efter lunch kom min syster, bror, svägerska och tjejernas kusin samt morfar förbi på en liten "försenad" födelsedagsfika. Även den intogs i solen och en efter en flyttade in sina stolar i skuggan när det blev för varmt. 

När alla åkt hem kastade vi in oss i bilen, beställde pizza och åkte hem till morfar för att äta och bada i poolen. Mormor (mamma) ligger ännu kvar på sjukhuset och hon var saknad under hela dagen och kvällen. 

Efter varsitt dopp och Neijas ca 20 minuter långa simtur åkte vi hemåt igen och gjorde tjejerna klara för sängen. 
Ellen somnade rätt fort men Neija har sprungit upp och ner ett par gånger och nu ligger hon mellan oss i sängen och så hoppas vi att hon somnar snart. Stackarn är så spänd och exalterad inför morgondagen så hon inte kan sova.. Misstänker att hon kommer sova gott i bilen påväg till båten imorgon istället. 

Vi har packat klart iallafall, det ska bara ställas in i bilen och kollas över så att allt nödvändigt finns med och sen är vi klara för avfärd. Klockan står på 04.30! 

Nu tror jag trollungen sover - dags att göra detsamma! 

Kommentera inlägget här :