Torsdag

Ellen tog sovmorgon även idag. Strax efter 8.30 idag igen valde hon att kliva upp ur sängen. Neija vaknade tidigt, men valde att mysa lite som vanligt. 


Min fina, stora tjej. 

Nu ska vi äta frukost och sen väntar ytterligare en dag med tvätt, städning och evighetsplockande. Ska försöka rota fram lite kläder att ta på mig ikväll också. Ska in till stan och träffa min (och Annas) gamla sambo som har bott i Holland i en himla massa år och förra året flyttade hem till Sverige/Uppsala igen, bara för att flytta upp till Sälen istället. Men idag är hon i Uppsala för att tatuera sig och då passar vi på att ses! 

Ska försöka lyckas med att duscha och göra mig "presentabel" samtidigt som jag roar kidsen i eftermiddag, eftersom jag ska åka i stort sett samtidigt som Fredrik kliver innanför dörren, så det får "piffas" i sällskap av kidsen.

Igår blev vi av med en bil också. Min svägerska kom hit och lånade en av våra bilar och ska åka till Bråvalla i helgen (tillsammans med sin lillasyster) så idag är vi "låsta" till Örsundsbro. Får se vad vi hittar på mellan tvättmaskinerna. 

Söttjejerna på midsommardagsmorgonen.. 

Kommentera inlägget här :