Uppdatering

Det var ju inte direkt någon extrem aktivitet härinne. Kul ändå att se att ni fortfarande är några stycken som klickar er in då och då, i hopp om att jag har skrivit något. Det har inte funntis någon tid, lust eller ork till bloggen den senaste tiden. Såhär i efterhand ångrar jag att jag inte har skrivit, eftersom jag "missat" mycket av livet, att dokumentera och även att skriva av mig i de svåraste/jobbigaste stunderna.
 
Men det har, som man kanske kan förstå, hänt en hel del sedan november förra året. 
Bland annat, så har vi sålt lägenheten, till ett betydligt högre pris än vad vi hade vågat hoppas på. 
Vi har flyttat in i nya huset, hunnit komma i ordning och rövat till igen (x antal gånger) - haha. 
Hittade en passande skylt i en butik för några månader sedan, som nu pryder min vägg innanför dörren, (så det är det första gäster ser när de kliver in). Texten på skylten lyder:
 
"My house was clean last week - sorry you missed it". 
 
Tjejerna fick ju börja på ett nytt dagis, där de har trivts som fisken i vattnet och vi har verkligen märkt skillnad i, inte minst, humöret hos de båda, att det här är ett bättre ställe för dem. Vi är mycket nöjda!
Nu har de sommarlov, båda tjejerna och Neija har ju slutat för gott på dagis, eftersom hon är stora tjejen och ska börja skolan i höst. Något som både hon och vi ser fram emot. 
 
Sedan vi flyttade har jag börjat spela fotboll igen, efter 10 års uppehåll, vi har spelat en hel vårsäsong och har en förlust i bagaget. Mycket bra! Nu laddar vi med lite ledighet innan höstsäsongen drar igång igen i augusti. Sjukt kul att vara tillbaka på fotbollsplanen, och att ha hittat tillbaka till en träningsform som passar mig - lagsport är mer min grej än att stå och lyfta vikter på gymmet. 
 
Jag har fyllt år, i dagarna precis, och ser nu fram emot ett år som 29-åring, innan jag lämnar livet som 20-nånting bakom mig. 
 
 
Det var lite grann vad som har hänt sedan jag skrev sist.
Nu laddar vi inför semestern. Fredrik ska jobba den här veckan ut och sedan kickstartar vi årets semester med en tur till Åbo och Mumindalen. Under resten av semestern så ska vi hinna med Vimmerby, Kolmården, husvagnsmys, (förhoppningsvis) en massa sol och bad, djurvaktande hos mina föräldrar, bröllop i Hedemora och mycket, mycket mer. 
 
Jag ska dessutom knåpa ihop en uppsats. Och försöka hålla den här bloggen vid liv igen. För min egen skull, inte minst. 

Kommentera inlägget här :