2016

Så var det nytt år igen.
Inser ju att jag är fullständigt värdelös på att hålla liv i den här bloggen, men har helt enkelt haft en alltför intensiv höst för att ens ha haft tid att titta in här.

Det har varit fullt ös från morgon till kväll hela hösten. Skola, familjeliv, hemmafix och en massa annat. Och helt plötsligt så var det jul och nyår och så klev vi in på 2016 istället. Märkligt!

Året har iallafall börjat bra, lugnt och mysigt. Vi firade nyåret hemma hos oss i år, tillsammans med våra partners in crime, och det var en väldigt skön känsla att vakna upp hemma, och att inte behöva åka iväg någonstans. Disken och undanplocket tog ju typ tre dagar att få till, men det var det värt. (Hade ju säkert gått snabbare om man diskat lite mer för hand också, men vi har ju diskmaskin av en anledning :P)

Anyway.

Igår var vi på Disney on ice med tjejerna, tillsammans med mitt tjejgäng från gymnasiet, deras respektive och kids. Några av oss käkade lunch efteråt, mycket trevligt!

Imorgon har jag deadline för min uppsats, och för varje dag som går så känns det svårare och svårare att få till. Som att ju närmare jag kommer deadline desto mindre vill jag göra klart. Knäppt.
Men jag passar på nu medan tjejerna leker fint på övervåningen så kanske jag får till det sista iallafall innan kvällen.

Ingen idé att säga att jag ska bli bättre på att uppdatera här, för det kommer ju aldrig ske, det är ett som är säkert. Men jag kanske tittar in någon mer gång innan året är slut.