Okategoriserade

Till Pizza ska du absolut dricka bara vanlig vatten

Jag följde med strömmen

Nyårsdagen och det är många som äter pizza idag. Jag trodde jag skulle kunna stå emot, men det gick verkligen inte. Det fick bli en pizza till slut. Det var redan 2008 som man började säga och skriva att just nyårsdagen är pizzadagen. Så alla pizzerior jobbade nog… av sig totalt igår. Och dom som har utkörning körde runt som galningar för att hinna med. Men det är ju årets första dag och då gäller det att hänga i.

Förut beställde man och köpte pizzor bara just på pizzerior, men idag finns det så många andra sätt. Vill man göra pizza själv så finns där flera sätt att göra det på. Antingen så gör man pizzadeg själv från grunden och det är inget avancerat egentligen, men jag tror folk har blivit lata när det finns lättare alternativ. Sen finns det färdiga kit man kan köpa i affären med både deg och tomatsås. Tomatsåsen ligger i en burk och den kan man göra själv också om man vill. Lite tomater, kryddor och sen är det färdigt. Hur svårt kan det va?!

Sen är det där roliga med vad man har på sin pizza. Ett stort samtalsämne är banan. Antingen tycker man om frukt på pizzan eller inte. Jag tycker banan, curry och ananas tillsammans är jättegott. Men jag har vänner som bara hatar det. Jag är en sån person som verkligen är ombytlig när det gäller innehåll på pizzan. Vissa gånger vill jag ha en sån enkel med bara något på och nästa gång så vill jag ha en massa saker på. Både kött, grönsaker och en massa ost.