Kolsyrade söta drycker

Coca Cola reklamen vid julafton

Då har mina tomtar kommit på plats vid jordgubbarna…Coca Cola reklamen vid julafton nostalgisk julkampanj som förenar generationer

Pepsi cola eller Cocoa cola vilken säljer mest?
Pepsi cola eller Cocoa cola vilken säljer mest?

Varje år är vi många som längtar efter julen och allt vad det innebär. För många är julafton en av årets mest speciella och efterlängtade dagar. Och det finns en sak som förknippas starkt med julen för många människor världen över nämligen Coca Cola reklamen vid julafton.

Coca Cola har sedan 1920-talet varit en stor aktör på den internationella marknaden för läskedrycker. Företagets marknadsföring har alltid varit kreativ och innovativ, men ingen kampanj är så välkänd och älskad som den som förknippas med julafton.

Den första Coca Cola-reklamen vid julafton gjordes 1931 och visade en charmig illustration av en jultomte som drack Coca Cola. Reklamen blev en omedelbar succé och är än idag en av de mest ikoniska julkampanjerna i modern marknadsföringshistoria.

Reklamen vid julafton har genom åren förändrats och anpassats till rådande trender och teknologiska framsteg, men budskapet har alltid varit detsamma att Coca Cola är den perfekta drycken att njuta av tillsammans med nära och kära vid jul. Genom att förknippa varumärket med den mest kärleksfulla och generösa tiden på året har Coca Cola skapat en stark emotionell koppling till konsumenterna.