Mineralvatten

Ramlösa med smak av granatäpple passar utmärkt till hallon och blåbär

Ramlösa med smak av granatäpple perfekt matchning till hallon och blåbär

Ramlösa är en av Sveriges mest populära mineralvattenmärken med en lång och stolt historia som sträcker sig tillbaka till 1707. Idag finns det många olika smaker av Ramlösa att välja mellan, inklusive Granatäpple. Denna smak är en favorit bland många på grund av sin fruktiga och fräscha smak som passar utmärkt till en mängd olika rätter.

En av de bästa kombinationerna med Ramlösa Granatäpple är hallon och blåbär. Dessa bär är inte bara goda och näringsrika utan de passar också utmärkt ihop med den fruktiga smaken av granatäpple. Du kan njuta av denna kombination på många olika sätt från att dricka en kall flaska Ramlösa Granatäpple till att använda den som bas i en fruktsallad eller smoothie.

Ramlösa med smak av granatäpple passar utmärkt till hallon och blåbär
Ramlösa med smak av granatäpple passar utmärkt till hallon och blåbär. Samt lite fingermarie kex sedan är dagen perfekt.

Ramlösa och dess historia

Ramlösa är ett naturligt mineralvatten som har varit en favorit bland svenskar sedan 1700-talet. Vattnet kommer från en källa vid Ramlösa hälsobrunn i Helsingborg. Det är känt för sin unika smak och höga mineralhalt.

Under 1700-talet upptäckte man att Ramlösa vattnet hade hälsofrämjande egenskaper och det blev snabbt populärt bland kungligheter och adeln. Idag är Ramlösa en del av Carlsberg Sverige och erbjuder en rad olika smaker tex granatäpple.

Ramlösa Granatäpple är en uppfriskande dryck som kombinerar den naturliga mineralhalten i Ramlösa med en subtil smak av granatäpple. Det är en veganvänlig dryck som finns i flera olika förpackningar som tex 33 cl PET, 50 cl PET, 150 cl PET och 33 cl burk.

Ramlösa med smak av granatäpple passar utmärkt till hallon och blåbär. Det är en perfekt dryck att servera på sommaren eller när som helst på året när man vill ha något uppfriskande och hälsosamt att dricka.