Okategoriserade

Runt ett pool ska man ha massor av dryck under sommaren

Svalka dig runt poolen en guide till förfriskande drycker under sommaren

Runt ett pool ska man ha massor av dryck under sommaren
Alla dessa dryck bör du ha i sommar om du ska bada i en pool. Bara blanda med kallt vatten och is så har du en god dryck när du har simmat färdigt.

 

Inledning: Sommaren är här och med den kommer längre dagar och soliga poolpartyn. För att verkligen njuta av avkopplingen vid poolen är det viktigt att ha en bra försörjning av förfriskande drycker. Denna guide kommer att ge dig tips och idéer för att skapa den perfekta dryckesupplevelsen runt poolen under de varma sommarmånaderna.

1. Vattenbaserade drycker:

a. Infuserat Vatten: Tillsätt färska frukter, örter och is i en kanna vatten för en uppfriskande och kalorifattig dryck.

b. Kokosvatten: Naturligt återfuktande och fullt av elektrolyter kokosvatten är ett utmärkt val för att hålla sig sval vid poolen.

2. Kalla Drycker med Is:

a. Isté: Brygg din favorit té och kyl den över natten med is och citronskivor för en uppiggande isté.

b. Kolsyrade Drycker: Lätt kolsyrade drycker som sodavatten eller lättare versioner av läsk ger bubblande njutning utan att vara för sockerrika.

3. Fruktiga Smoothies:

a. Bärsmoothies: Mixa frysta bär med yoghurt eller juice för en frisk och näringsrik smoothie.

b. Vattenmelonshake: Mixa saftig vattenmelon med is för en svalkande och sötsliskig shake.

4. Alkoholfria Cocktails:

a. Mango Mojito Mocktail: Mosa färsk mango med mynta, lime och socker, toppa med sodavatten för en tropisk smakupplevelse.

b. Virgin Piña Colada: Blanda ananasjuice, kokosmjölk och is för en krämig och alkoholfri piña colada.

5. Öl och Cider:

a. Lättöl: Välj ljusa och fräscha ölsorter eller alkoholfri öl för att hålla dig sval utan att överdriva alkoholintaget.

b. Fruktsmakerad Cider: Många cidermärken erbjuder fruktiga alternativ som passar perfekt som sällskapsdryck vid poolen.

Slutsats: Att ha ett varierat utbud av drycker runt poolen under sommaren är nyckeln till att hålla sig sval och njuta av avkopplingen. Oavsett om du föredrar något alkoholfritt och uppfriskande eller en lättviktig cocktail finns det otaliga möjligheter att utforska. Glöm inte att hålla dryckerna väl kylda använd snygga serveringsglas och njut av varje svalkande sipp under solens strålar.

Du kommer också behöva spolning brunn för att alltid kunna spola rent vare sig du har en brunn eller en pool ska ska spolas. Detta är super att använda sig av i sommar och ha massor av olika dryck som du kan se på bilden ovan. Dessutom ekologiska koncentrerade saft som du kan späda ut och välja själv hur sött och starkt det ska vara i sommar. För snart är det vår och efter vår kommer sommar.