Mineralvatten

Stenkulla original med smak av citron och lime

Stenkulla Original med Smak av Citron och Lime en frisk och unik smakupplevelse

Stenkulla original med smak av citron och lime är en produkt som produceras av Stenkulla Vatten AB. Det är en lättkolsyrad dryck med en uppfriskande smak av citron och lime. Stenkulla Vatten AB är en svensk producent av högkvalitativt vatten och läskedrycker med en lång tradition av att producera drycker med naturliga ingredienser.

Stenkulla original med smak av citron och lime är en populär dryck som passar utmärkt som törstsläckare i samband med måltider eller som en uppfriskande dryck under dagen. Den är lätt kolsyrad och har en balanserad smak av söta och syrliga toner från citron och lime. Stenkulla original med smak av citron och lime finns tillgänglig i flera olika förpackningar inklusive en stor PET-flaska på 150 cl en liten PET-flaska på 50 cl och en stor glasflaska utan kolsyra.

Stenkulla original med smak av citron och lime är en av Stenkullas mest populära produkter och dess unika smakprofil har gjort den till en favorit bland konsumenter i hela Sverige. Stenkulla Vatten AB är stolta över att producera en högkvalitativ dryck med en ren och naturlig smak av citron och lime som passar perfekt för alla tillfällen.

Stenkulla original med smak av citron och lime
Stenkulla original med smak av citron och lime

Varumärket Stenkulla

Stenkulla är ett svenskt varumärke som erbjuder naturligt mineralvatten från en källa belägen i en havsvik i Bohuslän. Stenkulla har funnits sedan 1950-talet och har sedan dess varit en favorit bland många finsmakare och krögare.

Citron och Lime Smakprofil

Stenkulla Original med smak av citron och lime är en populär produkt från varumärket. Det är ett välsmakande mineralvatten med en bra mineral sammansättning och låg natriumhalt. Dess pH-värde på 8,2 är också väldigt bra för kroppen.