Kolsyrade söta drycker

Zingo apelsin på flaska

Zingo Apelsin på Flaska en fräsch dryck för sommaren

Zingo apelsin på flaska är en klassisk svensk läsk som har funnits sedan 1950-talet. Den är känd för sin friska och härliga smak av apelsin och är en favorit bland barn och vuxna i alla åldrar. Zingo apelsin finns tillgänglig i flera olika förpackningsstorlekar inklusive 33 cl glasflaskor, 150 cl PET-flaskor och 30 cl returglas.

Zingo apelsin på flaska innehåller enbart naturliga smaker och färgämnen, vilket gör den till ett hälsosamt alternativ till andra läskedrycker på marknaden. Den har ett högt fruktjuiceinnehåll på 8%, vilket ger en fräsch smak och en perfekt törstsläckare under varma sommardagar. Zingo apelsin på flaska är också veganvänlig, vilket gör den till ett bra alternativ för personer som föredrar veganska drycker.

Zingo apelsin på flaska är en av de mest älskade svenska läskedryckerna genom tiderna. Dess friska smak och höga fruktjuiceinnehåll gör den till ett populärt val bland konsumenter som söker en hälsosam och läcker törstsläckare.

Zingo apelsin på flaska
Zingo apelsin på flaska

Vad är Zingo apelsin på flaska?

Zingo apelsin på flaska är en svensk läskedryck som introducerades på 1950-talet. Den har en frisk och härlig smak av apelsin och är tillverkad av naturliga smaker och färgämnen. Drycken innehåller också ett högt fruktjuiceinnehåll på 8%, vilket ger en läskande och söt smak av apelsin.

Zingo apelsin på flaska finns tillgänglig i flera olika förpackningar, inklusive 30 cl glasflaska, 33 cl burk, 33 cl profilflaska och 33 cl returglas. Detta gör den till en mångsidig dryck som är perfekt för alla tillfällen oavsett om det är en picknick i parken eller en fest med vänner.

Zingo apelsin på flaska är också en veganvänlig dryck, vilket gör den till ett bra val för alla som vill undvika animaliska produkter. Dessutom innehåller den inte något tillsatt socker, vilket gör den till ett hälsosamt alternativ till andra läskedrycker på marknaden.

Sammanfattningsvis är Zingo apelsin på flaska en svensk läskklassiker som har varit populär i över 70 år. Dess höga fruktjuiceinnehåll och naturliga smaker och färgämnen ger en läskande och söt smak av apelsin som är perfekt för alla tillfällen.